Tibebu

Het leven van Tibebu


Het leven van Tibebu


Dit is Tibebu Petros , 19 jaar, uit Wollayta Zuid-Ethiopië, een oud student van een hoge school. Hij heeft een vader en moeder, verder heeft hij twee broers en twee zussen. De familie is arm en leeft in een slechte woning waar het water binnen stroomt als het regent. De ouders van Tibebu zijn arm en zoeken dagelijks naar mogelijkheden om geld te verdienen om de familie te onderhouden.

Tibebu is erg actief, hij houdt van het leven en probeert dagelijks aan geld te komen om benodigheden te kopen voor het maken van brood en frikandellen zodat hij ze op straat weer kan verkopen. Dit is echter een probleem: omdat hij het op straat moet klaarmaken kunnen er bacteriën in het voedsel komen. Verder is het ook onhygiënisch omdat hij zijn spullen niet kan schoonmaken en door het gebruik van kwaliteitsloze olie.

Wij hebben Tibebu op straat ontmoet en we zijn blij dat we hem konden helpen met een donatie van 250 euro zodat hij nu kan helpen zijn familie te onderhouden.

Wij vragen aan u om ook eens in de wereld te kijken en vraag uzelf “Dit hoort niet”. Wij doen ons best om mensen zoals Tibebu te steunen en we wensen ze een goed leven toe.

Hieronder een slideshow van een paar foto's van Tibebu. http://projekten.oostafrica.com/#6

  • Klik hier om naar het album te gaan
  • Terug naar boven.
    Terug naar Projekten (overzicht).

    Contact Info
    E-mail: info@oostafrica.com    Samenwerking