pix

Presentaties


(Foto)presentaties / tentoonstellingen over onze projekten.

Presentaties.

Fotopresentatie bij SVOR.
Datum: 19 t/m 26 maart 2011,
Plaats: Zaal van het stichting SVOR.
ROTTERDAM

Deze tentoonstelling is met veel success afgerond. Speciale gasten waren de heren Iskander Salman, voorzitter van SVOR, en Huub Severiens, voorheen beleidsmedewerker bij COS-Rijmond. Twee speciale gasten voor verschillende armoedebestrijding en samen leven. Binnen een week twee vergaderingen en langs lopen binnen de zaal hebben wij ongeveer 375 mensen gehad.
Dit projekt is met success afgerond.

pix

Fotopresentatie bij SVOR.

Terug naar boven.
Terug naar Projekten (overzicht).

"Kunt u iets betekenen voor armoede bestrijding voor de allerarmsten van de wereld?"
Datum: 22 februari t/m 3 maart 2011,
Plaats: Openbare Bibliotheek Krimpen aan den IJssel
KRIMPEN A/D IJSSEL

Dit kleine project is gefinancierde door een NCDO-bijdrage. Wij hebben een foto-tentoonstelling georganiseerd i.s.m. gemeentebibliotheek Krimpen a/d IJssel. Wij hebben een sponsor bij de bibliotheek Krimpen a/d IJssel. Deze fototentoonstelling duurde een week.
Armoedebestrijding "het begint bij onderwijs": toegang tot basis onderwijs voor iedereen en natuurlijke verbreding van draagvlak in Nederland, want armoedebestrijding en ontwikkelingssamenwerking/internationale samenwerking zijn niet alleen taken van de overheid! Om een draagvlak te verbreden is het laten zien van een positief resultaat nodig. Binnen een week hebben wij meer dan 750 bezoekers gehad.

pix

Fotopresentatie Krimpen aan den IJssel.

Terug naar boven.
Terug naar Projekten (overzicht).

Contact Info
E-mail: info@oostafrica.comSamenwerking